Heb jij meegelopen en wil jij er volgend jaar weer bij zijn? Of heb jij de editie dit jaar gemist en laat je je dit niet weer gebeuren? Schrijf je dan alvast in voor de Nacht van de Vluchteling 2020.

Nacht van de Vluchteling 15-16 juni 2019

Of je nu van plan bent om de 10, 20 of 40 kilometer te lopen, met de Nacht van de Vluchteling ga je een pittige maar onvergetelijke ervaring tegemoet. 

Landelijk evenement
Dit jaar vieren we de tiende editie van de Nacht van de Vluchteling. Met 5700 deelnemers verspreid over 8 steden in het hele land wordt het een bijzondere ervaring. Waar komen we jou dit jaar tegen?

Doel
Samen met de hulp van duizenden deelnemers streven we ernaar een zo hoog mogelijk bedrag bijeen te brengen om noodhulp te bieden aan vluchtelingen. Deze hulp is hard nodig, met meer dan 68 miljoen mensen op de vlucht voor oorlog en geweld.

Door deel te nemen en gesponsord te worden, kan ook jij vluchtelingen in nood helpen. Hoe meer geld je ophaalt, hoe meer noodhulp voor hen beschikbaar komt.

Lees meer Lees minder

Tijdens de tiende editie van de Nacht van de Vluchteling liepen maar liefst 5.700 deelnemers de 10, 20 of 40 kilometer route om geld op te halen voor noodhulp aan vluchtelingen wereldwijd.

Bekijk overzicht

Kies een van de onderstaande voorbeelden en doneer direct

Made with by Kentaa
Delen