Download de app en help mee voor noodhulp aan vluchtelingen wereldwijd

 

 

Op 20-21 juni zouden wij met duizenden deelnemers in 10 steden de Nacht van de Vluchteling lopen, om zoveel mogelijk geld op te halen voor noodhulp aan vluchtelingen waar ook ter wereld.
Vanwege het coronavirus gaat het evenement in deze vorm op 20-21 juni niet door. 

Het coronavirus raakt niet alleen ons, maar ook vluchtelingen in landen zoals Irak, Nigeria, Griekenland, Thailand en Kenia. De uitbraak van dit virus in een vluchtelingenkamp heeft rampzalige gevolgen. Juist NU is de noodhulp het hardst nodig.

Daarom hebben wij de Nacht van de Vluchteling dit jaar in een ander jasje gestoken. Wij willen nog steeds samen de kilometers maken, alleen maken we ze nu digitaal met de NVDV-app. Wij roepen zoveel mogelijk mensen op om in beweging te komen voor noodhulp aan vluchtelingen waar ook ter wereld. Loop de oorspronkelijke afstanden, 10, 20 of 40 kilometer, van de Nacht van de Vluchteling in huis, tijdens het uitlaten van de hond of maak rondjes rond de tuintafel. Elke kilometer telt!

Via de NVDV-app kun je jouw kilometers laten sponsoren door mensen in je omgeving. Deel je donatieverzoek makkelijk via WhatsApp en social media. Zo kun je jouw kilometers omzetten in geld voor noodhulp.

Op zaterdag 20 juni, Wereldvluchtelingendag, gaan we samen voor de ultieme challenge. Hoe die eruit komt te zien, maken we op een later moment bekend.

Heb je vragen over de NVDV-app of loop je tegen iets aan? Klik hier voor alle info over de NVDV-app of stuur ons een berichtje in de chat (zie rechtsonder in dit scherm). Wij helpen je graag! 

 

 

Lees meer Lees minder
Made with by Kentaa
Delen