Ik ga lopen voor vluchtelingen over de hele wereld!

Normal 86fc6499743dd779694385047178ea35a487410e
Standing €567,-
Collected €350 (162%)
Aleid Fokkema

( Member of team: Walk with zen )

(40 KM Rotterdam)

Ik ga lopen voor vluchtelingen over de hele wereld!

In de nacht van 11 op 12 September ga ik met een club vrienden van de Rotterdamse afdeling van Zen.nl  meedoen aan de Nacht van de Vluchteling # NvdV21.

Waarom? Ik maak graag lange wandelingen en als ik dan bepakt met allerlei fijne proviand, handige regenkleding en liters water door de bossen of heuvels struin, denk ik met grote bewondering aan de moedige tochten die vluchtelingen noodgedwongen ondernemen. Wekenlang soms, door onherbergzaam landschap, overgeleverd aan dubieuze gidsen. Ik weet dat het aanmatigend is en toch wil ik mijn solidariteit betuigen.

Waarom ook? Mijn eigenlijke beweegredenen zijn simpel,  maar wel zinvol: ik ga lopen met mensen die ik niet allemaal ken, maar waarmee ik saamhorigheid vermoed. Deze nacht in september geeft me daarnaast een trainigsdoel en is--voor mij althans--ook grensverleggend. Het is spannend--'s nachts! Meer km dan ik ooit aan één stuk heb gelopen. Misschien regent het wel of waait er een gure wind. En oh ja, ik kan er geld mee kan ophalen waarmee vluchtelingen en hulpverleners over de hele wereld geholpen kunnen worden. Ook dat is nieuw voor mij, om jou direct te vragen: geef jij ook een bijdrage?

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

Made with by Kentaa
Share