Ik ga lopen voor vluchtelingen over de hele wereld!

Normal 86fc6499743dd779694385047178ea35a487410e
Tussenstand € 567,-
Opgehaald van € 350 (162%)
Aleid Fokkema

( Lid van team: Walk with zen )

(40 KM Rotterdam)

Ik ga lopen voor vluchtelingen over de hele wereld!

In de nacht van 11 op 12 September ga ik met een club vrienden van de Rotterdamse afdeling van Zen.nl  meedoen aan de Nacht van de Vluchteling # NvdV21.

Waarom? Ik maak graag lange wandelingen en als ik dan bepakt met allerlei fijne proviand, handige regenkleding en liters water door de bossen of heuvels struin, denk ik met grote bewondering aan de moedige tochten die vluchtelingen noodgedwongen ondernemen. Wekenlang soms, door onherbergzaam landschap, overgeleverd aan dubieuze gidsen. Ik weet dat het aanmatigend is en toch wil ik mijn solidariteit betuigen.

Waarom ook? Mijn eigenlijke beweegredenen zijn simpel,  maar wel zinvol: ik ga lopen met mensen die ik niet allemaal ken, maar waarmee ik saamhorigheid vermoed. Deze nacht in september geeft me daarnaast een trainigsdoel en is--voor mij althans--ook grensverleggend. Het is spannend--'s nachts! Meer km dan ik ooit aan één stuk heb gelopen. Misschien regent het wel of waait er een gure wind. En oh ja, ik kan er geld mee kan ophalen waarmee vluchtelingen en hulpverleners over de hele wereld geholpen kunnen worden. Ook dat is nieuw voor mij, om jou direct te vragen: geef jij ook een bijdrage?

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Made with by Kentaa
Delen