Dit jaar loop ik ECHT mee!

Normal f990231902f18fe0769af5154426fcb30c446156
Standing € 268,-
Collected € 250 (107%)
Angela Gibbs

(40 KM Arnhem)

Dit jaar loop ik ECHT mee!

Al jaren roep ik als de nacht van de vluchteling gelopen wordt: Volgend jaar doe ik mee. Om er pas weer alert op te zijn.... als hij al gelopen wordt. Dit jaar was ik er op tijd bij en dus doe ik DIT jaar dan eindelijk echt mee. Ik loop mee omdat ik het privilege heb om deze sponsorloop mee te lopen. Ik heb een dak boven mijn hoofd, kan genoeg voeding kopen om mezelf en mijn dierbaren te voeden, ik leef en woon in een democratie, ik mag zijn wie ik ben en zeggen wat ik wil en bovendien, er is hier geen oorlog. Ik kan me nauwelijks voorstellen hoe heftig het moet zijn om te vluchten van de plek die je thuis noemt. Een tweede reden is, omdat ik door de welvaart die ik ken, overgewicht en pre-diabeet ben. Dubbel gemotiveerd dus om mezelf naar een gezondere leefstijl te wandelen en de diabetes af te wenden, maar natuurlijk om de mensen die in nood zijn, op de vlucht te helpen met mijn sponsorgelden. 

 

Geef jij me de motivatie om 40 kilometer af te leggen door de nacht, met wat je kan missen? Dan beloof ik dat ik die 40 kilometer vol maak.  Op 11-12 september loop ik mee voor noodhulp aan vluchtelingen wereldwijd! #NvdV21

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

Made with by Kentaa
Share