Als je dan toch moet afzien, dan voor een goed doel!

Standing € 490,-
Collected € 250 (195%)
Annemiek van Eeden

( Member of team: Grenzeloos  )

(40 KM Rotterdam)

Als je dan toch moet afzien, dan voor een goed doel!

Op 11-12 september loop ik mee voor noodhulp aan vluchtelingen wereldwijd! #NvdV21

Geïnspireerd door mijn teamgenootje Lisa, met wie ik af en toe gekke plannen maak. En hoe mooi is het om gekke plannen te combineren met mooie doelen?

Als je de wereld van de vluchteling niet kent en alleen maar informatie via het nieuws binnen krijgt, dan durf ik je te zeggen dat het schaamrood je op de kaken komt te staan, als je hoort wat deze mensen aan 'onmenselijkheid' moeten doormaken.

Het minste wat ik als simpele burger kan doen, is mijn steentje bijdragen en ik hoop dan ook via deze weg een donatie te kunnen doen om iets meer menselijkheid in het leven van de vluchteling te brengen.

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

Made with by Kentaa
Share