Aandacht voor de vluchteling!!

Normal e0030cc64bec7dcac3c9afd3b7ffde1851e95f40
Tussenstand € 76,-
Opgehaald van € 250 (30%)
Astrid Houtkamp-van Galen

( Lid van team: Team MA )

(20 km Utrecht)

Aandacht voor de vluchteling!!

Lopen voor je LEVEN.
Ik wandel graag. Als wij hier in Nederland wandelen, is dat voor ons plezier. Om te bewegen, met vrienden bij te kletsen of gewoon te genieten van de natuur en ons hoofd leeg te maken.

Hoe anders loopt een vluchtling. Hij of zij loopt met familie, kinderen, zieken, spullen, wanhoop, pijn, verdriet, onzekerheid... Door weer en wind, soms juist in het donker, in de nacht. En hij of zij loopt voor zijn of haar LEVEN! Het is van levensbelang. 

Ik kan me er niets bij voorstellen, maar het lijkt met verschrikkelijk. Daarom loop ik mee in de Nacht van de Vluchteling. Sponsor jij mij?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Made with by Kentaa
Delen