Ik loop mee!

Standing € 47,-
Collected € 250 (18%)
Brenda P

( Member of team: 4Mankind )

(40 KM Den Haag)

Ik loop mee!

Op 11-12 september loop ik mee voor noodhulp aan vluchtelingen wereldwijd! #NvdV21

Vrijheid is een friggin basic human need. Een human right!

Samen met een team opgesteld door kaka Joy vragen we jullie aandacht voor al het onrecht, onderdrukking, het geweld, de oorlogen, nog meer onveiligheid door o.a. geopolitieke onzin, neo-kolonialisme, ander soort gevaar en onrecht waardoor mensen genoodzaakt zijn te vluchten.

In de nacht van 11 op 12 september lopen wij 40 km in en rondom Den Haag. Dit doen we met al onze privileges, de goede wandelschoenen die we waarschijnlijk aan trekken, het idee dat we de volgende ochtend verwelkomd worden met een ontbijtje, een warme douche kunnen nemen en thuis kunnen komen bij de mensen en huisdieren van wie we houden of gewoon een fijn bedje in kunnen kruipen en op z'n minst een dakje boven het hoofd hebben.
VEEL TE VEEL MENSEN KUNNEN DIT NIET! 
Simpel weg omdat ze nog onderweg zijn naar betere omstandigheden en nog vastzitten in onveilige situaties. 
Des te belangrijker dat we hier met z'n allen aandacht aan besteden en kijken wat we kunnen doen.

We vragen jullie of jullie mee willen lopen, een bedragje doneren, maar vooral of we ons blijven verdiepen en inlezen in wat er wereldwijd allemaal gebeurd. Investeren in bedrijven die legit omgaan met basale mensenrechten. En bedrijven zo veel mogelijk te skippen die hier niks om geven. Met elkaar in gesprek te blijven gaan. Empathie creëeren en onszelf niet te distantieren van situaties die "te ver van ons bed" staan. 

Er zijn genoeg andere manieren om op een passende manier een bijdrage te kunnen leveren aan een betere wereld en betere omstandigheden in de wat lastigere situaties. En voor ons is gezamenlijk wandelen voor noodhulp aan vluchtelingen er eentje van.

Loop jij mee? Klik dan op die button om ons team te versterken.
En anders is een klein bedrag van harte welkom.

<3

 

 

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

Made with by Kentaa
Share