Ik loop mee!

Tussenstand € 510,-
Opgehaald van € 250 (204%)
Cholin Meijer - Rashid

( Lid van team: 4Mankind )

(40 KM Den Haag)

Ik loop mee!

Mijn ouders verlieten hun huis in Koerdistan (Irak) in 1988 noodgedwongen door de oorlog. Samen met de hele familie en het dorp maakte zij de moeilijkste en zwaarste tocht van hun leven en liepen zij naar buurlanden voor veiligheid. Verhalen over deze tocht maken nog steeds diepe indruk op mij. Soms zonder schoenen, zonder water of voedsel, en kinderen op hun rug, schuilde zij overdag tussen de bergen en liepen ze in de nacht door. Zieke of overleden familieleden moesten zij noodgedwongen achterlaten. 

Deze verhalen motiveren mij om op 11-12 september mee te lopen voor noodhulp aan vluchtelingen wereldwijd. Helaas zijn dat er nog veelste veel. 

Elke dag ben ik mij ervan bewust hoe goed ik het heb. Ook op 11-12 september als ik het even zwaar krijg, loop ik met goede wandelschoenen en schoon drinkwater. Daarom hoop ik veel donaties op te halen voor alle mensen die deze luxe niet hebben en op zoek zijn naar veiligheid terwijl ze hun eigen huis moeten achterlaten. 

Wil jij ook helpen? Doneer en draag bij aan noodhulp voor vluchtelingen!

PS: ieder bedrag maakt het verschil (dus ook € 1,-)

#NvdV21 #4Mankind

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Made with by Kentaa
Delen