In a gentle way, you can shake the world. Let's do this together!

Normal 5861c1a6ad50b2105693c78a7fd1f91a66eb6799
Tussenstand € 345,-
Opgehaald van € 750 (45%)
Cynthia Latty

( Lid van team: Womenscare )

(40 KM Utrecht )

In a gentle way, you can shake the world. Let's do this together!

Tijdens de nacht van de vluchtelingen op 11-12 september ga ik 40 kilometer lopen voor noodhulp aan vluchtelingen wereldwijd. Nog nooit waren zo veel kinderen, vrouwen en mannen op de vlucht voor oorlog, conflicten en onderdrukking. Opgroeien in een oorlog of conflict heeft een verwoestend effect op iedereen, maar zeker ook op kinderen. Een constant gevoel van angst en onveiligheid, met grote gevolgen voor hun toekomst. Kinderrechten worden ernstig geschonden. Iets dat mij ontzettend aan het hart gaat. Vorig jaar heb ik samen met mijn vriendin 300 kinderrugzakjes gevuld voor kinderen op de vlucht. Ook dit jaar wil ik mij weer inzetten. Ik vind namelijk dat ieder kind/mens recht heeft op een menswaardig bestaan, ongeacht afkomst of status. Ieder mens is gelijk, verdient veiligheid, liefde en aandacht en daarom loop ik mee. 

Dat de vluchtelingenstroom geen nieuws meer is, betekent niet dat het zich minder afspeelt. We vinden het inmiddels normaal of het is een ver van ons bed show. Als wij er zelf maar warmpjes en veilig bij zitten. Ik wil iets dat abnormaal is niet normaal gaan vinden. Daarom wil ik door te lopen, bewustzijn creëren voor deze problematiek. Ik geloof erin dat liefde uiteindelijk alles overwint. Vanuit liefde wil ik daarom een stap in de goede richting zetten. Help jij mij mee stappen te zetten door mij te sponseren? 

Met het geld dat wordt opgehaald wordt noodhulp geboden aan vluchtelingen. Hierbij je kunt denken aan: schoon drinkwater, onderdak, voedsel en medische zorg. Hiermee wil ik het verschil maken en strijden voor een menswaardig bestaan voor iedereen! Strijd je met mij mee tegen onrecht? 

Ik loop mee! www.nachtvandevluchtelingen.nl

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Made with by Kentaa
Delen