Ik loop mee!

Standing € 347,-
Collected € 500 (69%)
Egberdina van Mourik

( Member of team: Michalopers )

(40 KM Arnhem)

Ik loop mee!

Op 11-12 september loop ik mee met de Nacht van de Vluchteling. We lopen deze nacht 40 km voor mensen die wereldwijd op de vlucht zijn voor oorlog en onderdrukking. Samen willen we zoveel mogelijk geld ophalen voor noodhulp en op een positieve manier aandacht geven aan vluchtelingen wereldwijd.

Bijna dagelijks besef ik hoe dankbaar ik ben dat ik hier in Nederland geboren ben. Dat ik in veiligheid en vrijheid kan doen wat ik wil. Dat ik een thuis heb met mensen die me liefhebben. Dat gun ik iedereen. De dagelijkse nieuwsberichten vertellen ons echter dat er veel mensen zijn die geen thuis hebben en soms niet eens een warm bed om te slapen.

Elke druppel telt. Daarom loop ik mee. Jij kunt ook helpen door mij en ons te sponsoren. Dankjewel!

 

                  

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

Made with by Kentaa
Share