Ik loop mee voor alle vluchtelingen wereldwijd! #NvdV21

Standing € 187,-
Collected € 250 (74%)
Endry Van den Berg

(40 KM Utrecht)

Ik loop mee voor alle vluchtelingen wereldwijd! #NvdV21

Tot een aantal jaar geleden heb ik gewerkt op verschillende plekken in de wereld voor kinderen die opgroeien in oorlogsgebieden of ervan gevlucht zijn. Gedurende het afgelopen jaar heb ik me opnieuw gerealiseerd hoe belangrijk ik het vind om mijn bijdrage te leveren aan de levens van kinderen en jongeren die opgroeien in kwetsbare situaties. En hoezeer ik dat mis. 

Een eerste mooie stap hiertoe is meedoen aan de Nacht van de Vluchteling.

Sinds begin 2020 loop ik samen met Lanna, mijn dochter van 10 jaar oud, het Pieterpad. Wandelen blijkt een top bezigheid. Verre van saai ben ik achtergekomen. Je bent in beweging, hebt echt oog en oor voor elkaar en de prachtige natuur die ons land rijk is. Je hart begint te spreken, waar je hoofd eindelijk stopt. 

Maar zo zien de wandel-, boot- of andere tochten van vluchtelingen er niet uit. Bij lange na niet. Die wandelen niet voor de lol, om lekker in beweging te zijn, wat rust te vinden in hun hoofd of te genieten van de natuur.

Door te lopen midden in de nacht, 40 kilometer lang, weer of geen weer, en dus vast afzien op sommige momenten, wil ik mijn steentje bijdragen en bewust bezig zijn met de ontberingen die vluchtelingen doormaken op zoek naar een veilige plek voor henzelf en hun kinderen. Dat doen ze niet voor de lol, om lekker in beweging te zijn, rust te vinden in hun hoofd. Daar genieten ze niet van.

Ze hebben geen keus! Wij wel. En ik maak deze:

Op 11-12 september loop ik mee voor noodhulp aan vluchtelingen wereldwijd! #NvdV21

Steun je mij? 

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

Made with by Kentaa
Share