Ik loop mee in de Nacht van de Vluchteling 2021!

Standing € 465,-
Collected € 750 (62%)
Eric Schneider

(40 KM Haarlem)

Ik loop mee in de Nacht van de Vluchteling 2021!

Er zijn wereldwijd miljoenen mensen op de vlucht. Gewone, onschuldige mensen zoals jij en ik die niet het geluk hebben in het Koninkrijk aan Zee te wonen, maar die gedwongen op de vlucht zijn vanwege oorlogsgeweld, onderdrukking, verregaande discriminatie of uitsluiting of natuurrampen. En op hun vlucht stopt de ellende meestal niet, kijk alleen maar naar de mensonterende omstandigheden in de Griekse opvangkampen.

Om daar aandacht voor te vragen loop ik 11/12 september mee in de Nacht van de Vluchteling, en hoop daarmee geld in te zamelen voor (nood)hulp aan vluchtelingen wereldwijd. Mensen met iets minder geluk dan wij.

Bedankt voor je hulp. 

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

Made with by Kentaa
Share