Iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen!

Standing €720,-
Collected €660 (109%)
Erina den Otter-Berkman

(40 KM Rotterdam)

Iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen!

Hier geloof ik in en daarom loop ik weer mee met de nacht van de Vluchteling. Niemand kan de plek kiezen waar zij/hij geboren wordt, de een heeft meer geluk dan de ander met de plek waarop men op de wereld gekomen is. Iedereen 'moet' haar/zijn eigen weg gaan en er zijn mensen waarvan het levenspad ongelofelijk moeilijk is. Zeer moeilijk is het levenspad van de vluchtelingen op deze wereld.

1% van alle mensen op de wereld is op de vlucht, niet te geloven! Hoe moet het zijn om zonder geldige verblijfspapieren in bijvoorbeeld Nederland te leven? Om huis en haard te verlaten, op zoek naar een beter bestaan? Hier kun je toch eigenlijk niet over nadenken, dat dit je overkomt ...........?!

Voor het zevende jaar op rij stijgt het aantal vluchtelingen wereldwijd: 79,5 miljoen mensen. Nog nooit waren zo veel mensen op de vlucht voor oorlog, conflicten en onderdrukking.

Wil je me sponsoren, dan loop ik 40 km in de nacht van 11-12 september?

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

Made with by Kentaa
Share