Samen kunnen we helpen

Dit is de actie van Esther van Nes

( Lid van team: Stap voor stap )

Nog te gaan

van totaal € 1.250 (25%)

In 2018 liep ik voor het eerst mee tijdens de Nacht van de Vluchteling. Wat was het prachtig en zwaar! Een heel eind, die 40 km, maar niets in vergelijking met de afstanden die menig vluchteling loopt om een land vol geweld en armoede te ontvluchten. Helaas zijn er ook in 2019 nog vele vluchtelingen die hulp nodig hebben, daarom loop ik dit jaar ook weer mee. Help jij ook mee?

Ik zal af en toe updates plaatsen op deze pagina. Wil je hiervan op de hoogte blijven, schrijf je dan tijdens het doneren in voor de nieuwsberichten. Tot aan de Nacht van de Vluchteling zal dat er maximaal 1 per maand zijn. 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.