Nu even virtueel.

Standing € 489,-
Collected € 100 (489%)
Gijs den Ouden

( Member of team: Rotterdamse Wandelsport Vereniging (RWV) )

(40 km Rotterdam - Den Haag)

Nu even virtueel.

Steun mij met een financiele sponsor bijdrage. Niet omdat ik doe wat ik leuk vindt, maar vanwege de noodzaak om voor de medemens die op de vlucht is iets te doen!

Ik ben trots op het feit dat ik al tien maal een route mocht maken en de route Rotterdam-Den Haag zodoende al vele malen deed, op diverse manieren. Ook in 2020 begonnen we met het maken we de route. Er waren leuke iedeen en het we waren al goed op weg. 

En toen was er Covid-19. We gaan niet gezamelijk op het zelfde moment op dezelfde plek starten. Dus geen route, routebeschrijving en zeker geen markering en verkeersregelaars.
We gaan virtueel met z'n allen samen maar niet bij elkaar wandelen en geld ophalen.

Laten we toch een mooi evenement neerzetten met z'n allen, toch.
En misschien in dit geval belangrijker dan ooit: Laten we zoveelmogelijk ophalen voor St.Vluchteling, zodat zij kunnen helpen in deze moeilijke tijden in vluchtelingenkampen over de hele wereld.

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

Made with by Kentaa
Share