Be the change you want to see in the world!

Normal 606d62e6b513e015be987a881765081c0b01a65c
Standing €1.162,-
Collected €750 (154%)
Gina Damberg

( Member of team: MAMAS♡CARE )

(40 KM Utrecht)

Be the change you want to see in the world!

Nacht van de vluchteling 2021… Help jij mij om 40 km af te leggen in de nacht?

In 2015. Kijkend naar het nieuws… We weten allemaal nog dat de 3-jarige Aylan Kurdi de boottocht naar het Griekse eiland Kos niet overleefde. Aangespoeld op het strand werd hij het nieuwe gezicht van de vluchtelingenstroom. Als kersverse moeder huilde mijn moederhart. Hoe kan de wereld toekijken, hoe kan het dat er nog zoveel mensen op de vlucht moeten op zoek naar een overleven. Ik wil niet toekijken, maar het verschil maken in mijn sfeer van invloed! Inmiddels zijn er in 2021 meer dan 81,4 miljoen vluchtelingen. Onderweg krijgen zij te maken met mishandeling, verkrachting, beroving en overleven nog steeds enorm veel mensen (waaronder veel kinderen) de reis niet. 

In 2018 ging ik als vrijwilliger naar Lesbos en zag met mijn eigen ogen mensonterende omstandigheden. Mensen die radeloos op zoek zijn naar een arts voor hun kind, tralies wat het gevoel geeft van een gevangenis, tenten in het vuil en getraumatiseerde mensen die radeloos en levenloos voor hun uitkijken. Maar ik zag ook heel veel hoop, moed en liefde! En ik leerde de basis van het leven te waarderen zonder oordeel, maar juist vanuit liefde willen handelen. En ik weet dat alle kleine beetjes helpen.  Vorig jaar haalden we 300 gevulde kinderrugzakjes op voor kinderen op de vlucht. Ik werd verrast met hulp, in geld, tijd en middelen. Vlak daarna brak de brand uit in het kamp Moria en ik voelde verdriet, maar ook geluk als ik de kindjes zag met hun gevulde rugzakjes. Daarom wil ik óók dit jaar mij weer inzetten! Ik verruil daarom een zomerfestival voor de Nacht van de vluchteling en ga 40 KM afleggen in de nacht van 11 op 12 september. Hiermee hoop ik met elke stap die ik zet een klein beetje het verschil te kunnen maken voor een eerlijke kans op leven voor iedereen. Wil jij samen met mij het verschil maken? Met een kleine donatie help je mij helpen.

 

Ik loop mee! (nachtvandevluchteling.nl)

 

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

Made with by Kentaa
Share