Ines

Progress €3.737,-
Collected €3.500 (106%)
Ines Kostic

( Member of team: Partij voor de Dieren #TeamPlanet )

(40 KM Utrecht)

Ines

Lopen voor meer mededogen

42% van alle vluchtelingen wereldwijd is kind. Ooit was ik daar één van. Als kind heb ik de oorlog in Bosnië en Herzegovina ontvlucht. Ik had geluk en heb een veilig nieuw thuis kunnen vinden, samen met mijn vriendin. 

Maar miljoenen andere mensen en hun dieren hebben dat geluk nu niet. Ze krijgen niet de hulp en veiligheid die ze nodig hebben. Te vaak krijgen ze met geweld, verkrachting en discriminatie te maken. Te vaak worden mensen gedwongen om hun dieren achter te laten, alsof ze spullen zijn. Te vaak moeten kinderen nog op straat of in bossen slapen. Te vaak kunnen ze nauwelijks aan eten en drinken komen. Te vaak verliezen mensen op de vlucht alsnog hun leven, omdat ze gedwongen worden onveilige vluchtwegen te nemen.

Ik weet dat het voor niemand makkelijk is om dierbaren en de eigen vertrouwde omgeving achter te laten. Mensen die op de vlucht gaan zijn meestal de meest kwetsbare mensen. Toch krijgen juist zij te vaak de schuld  van falend politiek beleid. In Nederland en elders. De verharding en haat nemen toe. Het soort verharding en haat dat tot oorlog in mijn geboorteland Bosnië heeft geleid. Daar wil ik graag verandering in brengen.

Als volksvertegenwoordiger bij de Partij voor de Dieren zet ik me ervoor in dat het politieke beleid dat hiertoe heeft geleid snel verandert. Maar er is ook snelle actie en hulp op korte termijn nodig.

We hebben meer dan ooit meer mededogen nodig. Dat draagt bij aan een rechtvaardigere en vreedzamere wereld. Daarom loop ik in het weekend van 18-19 juni 40 km mee met de Nacht van de Vluchteling.

Help mee mededogen te verspreiden. Sponsor mij alsjeblieft, of deel mijn pagina met je netwerk.

Merci.

Raised €250

Raised €500

Raised €1.000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more
Made with by Kentaa
Share