I walk for refugees worldwide

Normal e86e507c7594b656b0f0d06b97fd706e50b82ad1
Standing € 163,-
Collected € 350 (46%)
Isa Witteveen

( Member of team: Werkgroep Mensenrechten & Vrede | IFMSA-Nijmegen )

(40 km Nijmegen - Arnhem)

I walk for refugees worldwide

'1 op de 108 mensen wereldwijd is op de vlucht' 
'Vanuit de 70 conflictgebieden in de wereld slaat elke 2 seconden iemand noodgedwongen op de vlucht.'
'Iets meer dan de helft van alle vluchtelingen is nog kind.'

Sinds 2 jaar ben ik lid van IFMSA, een medisch georiënteerde studentenvereniging, hier in Nijmegen. Dit is een stichting die zich in zet op tal van verschillende manier om de Global Health te verbeteren. Binnen de werkgroep Mensenrechten & Vrede, staan we ook stil bij de problemen waar vluchtelingen mee kampen en zetten wij ons in om deze groepen te helpen op lokaal niveau, maar ook daar buiten. Vanuit de werkgroep hebben we ons aangemeld met een team, om nacht van de vluchteling, ook dit jaar weer, te lopen. Een mooi initiatief, om dit met elkaar te gaan ervaren.

Als medisch student ben je ook bezig met de gezondheid. In het huidige curriculum komen soms ook gezondheidsproblemen van vluchtelingen naar voren. Het sponsorgeld gaat onder andere naar medische zorg, noodvoeding en schoon drinkwater (zie ook: https://www.nachtvandevluchteling.nl/waarvoor-lopen-we) Allemaal enorm essentiele behoeften. Hierom vind ik het belangrijk om genoeg sponsorgeld op te halen, zodat er met dat geld voorzieningen komen voor vluchtelingen.

Omdat het belangrijk is om oog voor elkaar te hebben en begrip te hebben en inzicht in het vluchtelingen probleem, hoop ik dat jij, als sponsor, niet alleen stil staat bij het doneren van geld, maar ook bij de problemen. Die feitjes, waar ik dit bericht mee begon, is nog steeds de situatie. Samen kunnen we dit veranderen en bijdrage aan het hogere doel, het oplossen.

Super bedankt voor je donatie!
Laat vooral in de reacties achter wat jou reden was om te doneren!

Veel liefs,
Isa

 

Ben jij eigenaar van een bedrijf? Dan kan je ook namens jouw bedrijg doneren! Ik plaats dan jouw logo op mijn pagina. 
Meer info? Neem dan contact op.

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

Made with by Kentaa
Share