Nacht van de Vluchteling 2022

Progress €1.099,-
Collected €250 (439%)
Jasmijn Hagenaars-van Kemenade

( Member of team: Team Keem  )

(40 KM Rotterdam)

Nacht van de Vluchteling 2022

Ik ga de uitdaging aan en loop in het weekend van 18-19 juni mee met de Nacht van de Vluchteling. Om aandacht te vragen voor alle mensen die op de vlucht zijn. 

 

Zelf heb ik een jong gezin met drie kleine kinderen. Ik kan me niet voorstellen hoe het moet zijn om alles achter te laten en met hen te vertrekken omdat we niet veilig zijn. Wij hebben het goed, maar dit is voor veel te weinig mensen op deze wereld vanzelfsprekend. Daarom vind ik het belangrijk om mee te doen aan deze sponsorloop en een bijdrage te leveren aan vluchtelingen die onze hulp hard nodig hebben. Bijvoorbeeld in de vorm van schoon drinkwater, voedsel, onderdak en medische zorg. 

 

De Nacht start om 00:00 uur. Samen met mijn neef Erik wandel ik 40 kilometer in Rotterdam. Een mooie route die ook door onze woonwijk heen gaat en andere plekken waar wij graag komen. We verwachten rond 10:00 uur bij de finish aan te komen. Dat ik deze loop samen met familie doe vind ik fijn. Ik ben op het idee gekomen doordat mijn moeder vele jaren de Nacht van de Vluchteling heeft gelopen. Zij draagt het doel nog steeds een heel warm hart toe. Dit jaar loop ik ook voor haar. 

 

En ik hoop dat jullie me daarbij willen steunen! 
 

Raised €250

Raised €500

Raised €1.000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more
Made with by Kentaa
Share