Ik loop mee!

Normal a9815e9bf7e6722d795ef084e681ebc702e37e7a
Standing € 120,-
Collected € 250 (48%)
Joke Noppers

( Member of team: Walk with zen )

(40 KM Rotterdam (route = full))

Ik loop mee!

Op 11-12 september loop ik mee voor noodhulp aan vluchtelingen wereldwijd! #NvdV21

Omdat ik het zo mooi vind dat ik met mijn hobby iets voor een ander kan betekenen. Voor mensen die hun thuis en bezittingen en mogelijk ook hun familie hebben moeten achterlaten om te vluchten. Die lopen voor hun leven, in angst, uit nood en met grote onzekerheid. Ik wens hen een beter leven en mooie toekomst.

Daar kan ik wel een klein bedrag en een paar millimeter rubber van mijn schoenzolen voor missen. En een hoop calorieën die ik ook wel kwijt wil :-)

Daarnaast is het fijn dat ik ook iets moois aan mezelf geef door met deze groep fijne, warme en ruimhartige mensen aan de actie mee te doen.

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

Made with by Kentaa
Share