Ik loop mee voor vluchtelingen wereldwijd

Tussenstand € 138,-
Opgehaald van € 250 (55%)
Joost Schrieks

( Lid van team: DWARS )

(40 km Nijmegen - Arnhem)

Ik loop mee voor vluchtelingen wereldwijd

Ik loop mee voor vluchtelingen wereldwijd.

Mijn huidige woonwijk is een project waar de helft van de woningen is bestemd voor statushouders. De afgelopen jaren heb ik daar veel aangrijpende verhalen gehoord die me hebben doen beseffen hoe makkelijk mijn eigen leven in Nederland is. Deze vluchtelingen is het gelukt om een veilige plek in Nederland te vinden, maar er zijn er nog waanzinnig veel die dat geluk niet hebben. Met name voor al die mensen loop ik mee.

Onlangs is er een hele mooie documentaire gemaakt over mijn wijk die zaterdag 11 januari 2020 en zondag 12 januari 2020 wordt uitgezonden op TV West (binnenkort ook online). Dit artikel in het Leidsch Dagblad sluit daar op aan: leidschdagblad.nl/cnt/dmf20200103_82489526 Om een beeld te krijgen van mijn motivatie kun je dat kijken.

Steun je mijn doel? Doneer dan hier aan Stichting Vluchteling

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Made with by Kentaa
Delen