Ik loop mee!

Normal aecb91d29a14f4a9a1fb300463f11f8225763f95
Tussenstand € 505,-
Opgehaald van € 250 (201%)
Loïs Lamorée

( Lid van team: Grenzeloos  )

(40 KM Rotterdam)

Ik loop mee!

 

Opdat we blijven opstaan tegen onrecht en onmenselijkheid. Vluchten is niet crimineel, het is rennen uit een brandend huis dat je enige echte thuis is. Vluchten is de hel voor mensen zoals jij en ik, wiens mensenrechten keer op keer worden geschonden. Laten we stoppen met ons te hoeven schamen hoe wij mensen behandelen. Laten we hen eens zien voor wat ze zijn, net als wij. 

Stichting vluchteling zet zich in van Griekenland, Myanmar, Bangladesh, Thailand, Irak, Oeganda tot in Kenia. Zo bieden ze levensreddende medische zorg in Bangladesh, geestelijke gezondheidszorg op de Griekse eilanden en voedselbonnen aan vluchtelingen in Kenia.

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Made with by Kentaa
Delen