Ik loop voor de liefde, wereldwijd!

Tussenstand € 1.809,-
Opgehaald van € 1.500 (120%)
Marieke Janssen

( Lid van team: Thuis in Oss  )

(40 km Tilburg - Eindhoven)

Ik loop voor de liefde, wereldwijd!

Er valt op dit moment veel te zeggen over verschillende (actuele) onderwerpen. En ookal heb ik geen antwoord (waar iedereen het mee eens zal zijn) op deze globale vraagstukken, ik probeer altijd op één manier naar deze situaties te kijken: "I see the world through the lens of love."

De afgelopen weken hebben ook wij (in Nederland) ervaren hoe het is om niet in vrijheid te kunnen leven. Vrijheid is mijn kernwaarde en ik ben erg dankbaar dat ik in vrijheid leef! Helaas geldt dit niet voor iedereen en zijn er op dit moment nog miljoenen mensen op de vlucht.

Ik geloof niet in demonstreren tegen iets, maar wel in lopen voor een doel.
Zoals ik heb mogen leren van Moeder Teresa: "I'm not against war. I'm for peace."

Om deze reden loop ik dit jaar weer de Nacht van de Vluchteling. Om aandacht te vragen voor én steun te bieden aan velen die op de vlucht zijn.

In de nacht van 20 op 21 juni start ik, om 00.00 uur, aan een 40 km dijkroute van Overlangel naar Oss. Niet alleen gelukkig, maar samen met mijn 2 lieve tantes. Zij lopen mee, omdat zij Stichting Vluchteling ook een warm hart toedragen én om mij te steunen tijdens deze 40 km. Samen staan we sterk(er).

Wij hopen dat jullie ons willen steunen met donaties en support. Alvast dank namens ons 3en!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Made with by Kentaa
Delen