Ik loop uit liefde voor mijn medemens, wereldwijd!

Standing € 337,-
Collected € 2.000 (16%)
Marieke Janssen

( Member of team: Thuis in Oss )

(40 KM Tilburg)

Ik loop uit liefde voor mijn medemens, wereldwijd!

Ja, ik loop weer uit liefde voor mijn medemens, wereldwijd, de Nacht van de Vluchteling!
En dit jaar 2x !! 

Vrijheid is één van mijn kernwaarden. En ondanks de huidige situatie ben ik toch dagelijks dankbaar voor de vrijheid die ik ervaar in ons mooie land en in mezelf ❤.

Ja, niet alles voelt fijn op dit moment (ik hoor je ❤). Ik had niet altijd geld voor boodschappen, maar dan nog heb ik vrijheid, een fijn huisje, gezondheid, de liefste familie & vrienden die me aan eten helpen en liefde!!

Dat we in deze tijd met onszelf worstelen is niet gek en ik leef met je mee 🕯, maar dan nog zijn er mensen die helemaal geen vrijheid hebben, in angst leven, zonder een dak boven hun hoofd in armoede en ongezonde leefomstandigheden! 80 miljoen nog steeds 😔. Daar gaat mijn hart nog steeds naar uit! Ik kan als persoon niet veel veranderen, een druppel op een gloeiende plaat misschien, maar ik blijf wel proberen om aandacht te vragen voor al deze mensen ❤. 

"Een druppel water is niet veel, maar maakt een oceaan wel één druppel voller".

Daarom loop ik op 19 juni 2021 samen met mijn liefste engel Tatjana 40 km van Overlangel naar Oss! Én op 11 september 2021 loop ik ook 40 km in Tilburg, samen met het liefdevolle en gezellige team van Thuis in Oss en mijn lieve vriendin Amber!!
We starten beide dagen weer om 00.00 uur om uit solidariteit voor onze medemensen in de nacht te lopen. 

Ik hoop dat je dit doel weer een warm hart toe wil dragen 🙏. Je donatie is erg welkom, maar vooral je warme hart toedragen aan dit doel is welkom. Alvast hartelijk dank voor je donatie & weet dat ik je erg dankbaar ben voor je steun en begrip. Mijn liefs voor jou 😘

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

Made with by Kentaa
Share