Ik loop mee omdat iedereen recht heeft op een menswaardig bestaan!

Normal b92dfd2ff4fb11f33acb592943c4758d7147cab3
Standing € 1.127,-
Collected € 250 (450%)
Mirela Liethof-Sahuric

(40 KM Arnhem)

Ik loop mee omdat iedereen recht heeft op een menswaardig bestaan!

Op 11-12 september loop ik mee voor noodhulp aan vluchtelingen wereldwijd! #NvdV21

Het gaat om de twaalfde editie van de Nacht van de Vluchteling. Een sponsorloop van 40 kilometer waarmee je geld inzamelt voor hulp aan vluchtelingen wereldwijd. En dat is hard nodig, want elke twee seconde slaat er ergens op de wereld iemand noodgedwongen op de vlucht.

In 1992 ben ik zelf als vluchteling naar Nederland gekomen. Samen met mijn oma heb ik kilometers afgelegd om naar een veilige bestemming te komen, niet wetende waar dat uiteindelijk zou zijn. Als vluchteling verlaat je alles wat je kent en wat je lief is en ga je het onbekende in, in de hoop dat je mensen tegen gaat komen die jou ook als mens zien. Niemand vlucht uit vrije wil. Omdat ik tijdens mijn vlucht veel lieve mensen ben tegengekomen, waardoor ik uiteindelijk een nieuw bestaan in Nederland heb kunnen opbouwen, wens ik dit voor alle vluchtelingen en help ik graag mee.

Om mee te mogen lopen aan de Nacht van de vluchteling dit jaar, moet je p.p. minstens 250 euro ophalen voor het goede doel. Dit verzekert je van een startbewijs. 
Eerder was dit niet zo, maar door Corona is er maar een aantal plekken beschikbaar.
Ik hoop dat jullie me kunnen helpen deze 250 euro bij elkaar te krijgen, zodat ik nu niet voor niks aan het trainen ben en in september 40 kilometer mag afleggen voor vluchtelingen wereldwijd.
Als ik de limiet van 250 euro heb gehaald, blijf ik uiteraard doorgaan met sponsors zoeken. Hoe meer hoe beter!

Geef jij mij een steuntje in de rug? Dat kan via onderstaande link:

https://www.nachtvandevluchteling.nl/actie/mirela-liethof-sahuric

Alvast hartelijk dank!

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

Made with by Kentaa
Share