No One is Illegal

Tussenstand € 28,-
Opgehaald van € 400 (7%)
Mirko Schäfer

( Lid van team: Rotary Club Utrecht International )

(20 km Utrecht)

No One is Illegal

Human rights are increasingly under pressure from populist sentiment. It is important to make a statement and emphasize that no human is illegal. People who have lost everything and seek refuge from tyranny, warfare and desaster have a fundamental right to shelter and protection!

Helaas leven we in een tijd waarin populisten de mensenrechten ter discussie stellen en juichen als mensen verdrinken in de Middellandse Zee. Door mijn deelname wil ik benadrukken dat geen mens illegaal is, dat iedereen die moet vluchten voor oorlog, tirannie en rampen fundamenteel recht heeft op bescherming en onderkomen.

 I'll walk the 40km route Utrecht-Amersfoort.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Made with by Kentaa
Delen