Ik loop mee!

Standing €366,-
Collected €250 (146%)
Monique Kreijfelt

( Member of team: Liefde kent geen grenzen  )

(40 KM Rotterdam)

Ik loop mee!

Op 11-12 september loop ik voor het 4e jaar mee voor noodhulp aan vluchtelingen wereldwijd! #NvdV21

Ik wil, samen met ons team, ons hart laten spreken voor mensen die hals over kop alles achter moeten laten. Hoe zou jij het vinden als er niemand is om je te helpen? Je in de nacht plots alles achter moet laten en je ook niet weet of je ooit nog kan terugkeren? Je hierbij kilometers af moet leggen op de schoenen die je hebt. Moe, angstig en hongerig! Wij hopen wat geld op te halen voor al deze mensen in nood, wereldwijd. Dit geld komt ten goede aan vluchtelingen wereldwijd. Bij acute nood biedt deze organisatie levensreddende noodhulp als medische zorg, voedsel en schoon drinkwater. Maar, ook bij langdurige humanitaire crisis kunnen mensen op deze organisatie rekenen, bv met onderwijs. 

BESTEDINGEN 2019 EN 2020 

In 2019 liepen 5700 mensen in 8 steden de Nacht van de Vluchteling. Dankzij de deelnemers konden wij hulp bieden aan maar liefst 82.453 mensen, die worden opgevangen in Griekenland, Bangladesh, Thailand, Myanmar, Irak, Oeganda en Kenia.  

2020 was het jaar waarin alles een beetje anders was dan anders en dat gold natuurlijk ook voor de Nacht van de Vluchteling. We lanceerden een digitale editie van het evenement waardoor duizenden deelnemers via een app, in hun eigen omgeving kilometers konden maken en tóch mee konden doen. Dankzij de deelnemers aan de #NVDVgoesdigital konden wij coronahulp bieden in Jemen en stonden wij paraat met o.a. voedsel en hygiene pakketten voor slachtoffers van de brand op Lesbos.

Dank, voor je warmhartigheid

Monique

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

Made with by Kentaa
Share