Samen met mijn zus loop ik mee voor vluchtelingen wereldwijd

Standing € 79,-
Collected € 250 (31%)
Monique van Kesteren

( Member of team: Gezusters Hertekop )

(40 km Rotterdam - Den Haag)

Samen met mijn zus loop ik mee voor vluchtelingen wereldwijd

Waarom? Omdat er in Idlib, Syrië, meer dan 200000 mensen op de vlucht zijn. Omdat er in Darfur, Soedan, duizenden mensen op de vlucht zijn. Omdat er in El Salvador minstens 200000 mensen op de vlucht zijn voor bendes, omdat elke vluchteling er een te veel is. Vluchten voor je leven, omdat je geloof niet geaccepteerd wordt, omdat anderen vinden dat je niet op die plek mag wonen om wat voor reden dan ook, is verschrikkelijk.

Daarom doe ik mee aan de Nacht van de Vluchteling. Voor mij is die 40km niets vergeleken met de ellende die deze mensen ondergaan.

Steun mij, steun ons in onze tocht zoveel mogelijk geld in te zamelen om deze mensen te helpen om te blijven leven en wellicht een nieuw bestaan op te kunnen bouwen.

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

Made with by Kentaa
Share