Mentor Mounir on the run!

Normal f4e41ec7e9e45d153cf1cd6de31328ffaab2cd4f
Standing € 1.342,-
Collected € 500 (268%)
mounir Chadli

( Member of team: LIVIN )

(40 KM Utrecht)

Mentor Mounir on the run!

Op 11-12 september loop ik mee voor noodhulp aan vluchtelingen wereldwijd! #NvdV21

Samen met een drietal top collega's loop ik dit jaar de nacht van de vluchteling.  Dit doe ik om een leuk bedrag op te halen, maar vooral om aandacht te vestigen op een van de kwetsbaarste groepen in onze samenleving. 
Internationaal zijn er dagelijks mensen op de vlucht voor vervolging, geweld, en oorlog. Mensen zoals jij en ik, die huis en haard hebben moeten verlaten om zichzelf of hun familie in veiligheid te brengen.  

Als mentor op een groep alleen staande vluchtelingen zet ik mij in om jongeren in deze situatie te begeleiden.
In ons werk zien wij dagelijks de impact die deze gedwongen keuze heeft. De onzekere toekomst en de uitzichtloze situatie zijn slopend. Maar gelukkig zie ik ook krachtige jongeren, kinderen (want dat zijn ze) die zichzelf weten te herpakken en durven te dromen. Kinderen die een kans hebben gekregen om in veiligheid te kunnen groeien. Maar hiebij ook ondersteuning nodig hebben om te kunnen herstellen van heftige situatie waar ze vandaan komen. 

Voor vele wereldwijd is de eindbestemming echter nog niet bereikt en zijn gedwongen om te leven in de meest primitieve omstandigheden in kampen over de hele wereld. Stichting vluchteling zet zich onder andere in voor deze mensen door ze te ondersteunen waar nodig.

Op 11 september loop ik om deze prachtige stichting een zetje in de rug te geven zodat zij deze meest kwetsbare groep kunnen blijven helpen.

Wij lopen die 40k,  dan hoef jij het niet te doen (mag wel, volgend jaar weer een ronde!).

Maar wil jij ook iets doen? Voel je dan vrij om te doneren via deze pagina.


100 liefde ✌

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

Made with by Kentaa
Share