Ik loop mee voor noodhulp aan vluchtelingen

Standing € 40,-
Collected € 500 (8%)
Naoual Bouyaziden

( Member of team: Womanscare )

(40 KM Utrecht)

Ik loop mee voor noodhulp aan vluchtelingen

Het aantal mensen dat op de vlucht is, is hoger dan ooit. 1 op de 100 mensen wereldwijd is op de vlucht. Zij hebben dringend hulp nodig in de vorm van schoon drinkwater, onderdak, voedsel en medische zorg. 

In de nacht van 11 op 12 september loop ik mee voor noodhulp aan vluchtelingen wereldwijd. Dit zal de derde keer zijn dat ik aan deze sponsorloop mee doe. Elke keer weer maakt het lopen in de nacht mij bewust van hoe een persoon die op de vlucht is zich moet voelen. En dat is nog maar het topje van de ijsberg van alles wat zij meemaken.

Deze loop is een sponsorloop. Zonder jou donatie is mijn loop in feite niets meer dan een ervaring voor mij. Daarom wil ik vragen of jij mij wil steunen. Ik het fysieke werk, jij een donatie naar wat je kwijt kan. Dat zou geweldig zijn! 

Zo kunnen we hopelijk samen een grote bijdrage leveren aan Stichting Vluchteling en kunnen zij acute hulp bieden aan mensen in nood. 

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

Made with by Kentaa
Share