Ik loop mee!

Normal 4755eb517d79cccfae4c7ca5e6ef0529e10d3f66
Standing €270,-
Collected €250 (108%)
Nathalie Lecina

( Member of team: Studio Moio & Dadakademia && Leiden )

(40 KM Den Haag)

Ik loop mee!

Yes. Ik ga ervoor.  Op naar een mooi team van Kunstenaars, Changemakers, Mensen om samen te lopen voor vrede en medemenselijkheid. En om geld op te halen voor al die mensen die op de vlucht zijn.
Lopen, om op zijn minst ook zelf te ervaren, in je lijf, wat het is en betekent om s nachts te moeten doorlopen. Al is het onvergelijkbaar. je weet dat je uiteindelijk naar huis gaat, dat je niet je familie en je vrienden achter laat. Dat je niet in een onbekend gebied aankomt. Dat je niet een andere taal hoeft te leren. En toch...

Het is op zijn minst een symbool van hoop. En het is fijn als we geld ophalen, zodat er meer mogelijk wordt gemaakt voor mensen die geen andere keuze hebben dan weg te gaan van dat wat ze kennen en lief hebben.

Loop je mee, doneer je, deel je dit bericht en/of moedig je ons aan? Elke vorm is van waarde. Alleen al in gedachte stil staan bij wat het betekent om zomaar te moeten vluchten is van waarde. ❤️❤️❤️❤️


Op 11-12 september loop ik mee voor noodhulp aan vluchtelingen wereldwijd! #NvdV21

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

Made with by Kentaa
Share