Samen

Standing € 1.106,-
Collected € 2.000 (55%)
Peter Ronkes Agerbeek

(40 KM Rotterdam)

Samen

De komst van vluchtelingen naar onze maatschappij kan leiden tot spanningen bij mensen die zich niet openstellen voor wat er in de wereld gebeurt.

Kennisnemen van wat buiten onze eigen blik plaatsvindt, kan dat verregaand voorkomen. De zorg voor vluchtelingen in hun EIGEN regio is het ultieme aandachtspunt van de Stichting Vluchteling. Dat is dan ook precies waar de opbrengst van de Nacht van de Vluchteling naar toe gaat. 

Wanneer vluchtelingen in hun eigen regio kunnen worden bijgestaan, wordt minder druk veroorzaakt op onze eigen maatschappij.

Het is goed dat de solidariteit van burgers wordt bevorderd door burgers die zich inzetten voor gedupeerden elders in de wereld.

Om die reden loop ik dit jaar SAMEN met Anne Manders mee. Juíst met Anne, omdat zij, met haar kijk op de wereld, laat zien dat ook de volgende generatie zich begaan voelt mèt die wereld. In de eerste plaats met degenen die dat het hardst nodig hebben.

Daar is dus wel geld voor nodig.

Vanuit die optiek voel ik me zo vrij mensen te vragen steun te geven aan de Nacht van de Vluchteling. Zelfs als iemand dat alleen maar doet, omdat die mij toevallig kent, is het óók prima.

Als dat geld er maar komt - voor vluchtelingen onderweg.

Geen cent die je geeft,

heb je ooit beter besteed.

Alvast bedankt?

NB: Naast je gift waardeer ik het ook bijzonder als je een tekstje op mijn pagina plaatst.

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

Made with by Kentaa
Share