Ik loop mee voor Stichting Vluchteling!

Tussenstand € 287,-
Opgehaald van € 250 (114%)
Pieter Laban

( Lid van team: Under construction )

(40 KM Tilburg)

Ik loop mee voor Stichting Vluchteling!

In de nacht van 11 op 12 september 2021 loop ik samen met mijn vrouw Thania en vriendin Bieke 40 kilometer voor mensen die op de vlucht zijn voor oorlog, geweld of onderdrukking tijdens de Nacht van de Vluchteling. 

Eind 2019 waren er maar liefst 79,5 miljoen mensen gedwongen op de vlucht, dat is zo'n 1% van de totale wereldbevolking. 68% van deze vluchtelingen komt uit slechts 5 landen en 40% van deze vluchtelingen zijn nog geen 18 jaar. (UNHCR) Stichting Vluchteling helpt mee om vluchtelingen wereldwijd te voorzien van noodhulp en voorziet (jonge) vluchtelingen tevens van de mogelijkheid om onderwijs te kunnen volgen in het land van opvang. 

40 kilometer is een lange tocht, maar nog niks in vergelijking met wat sommige van onze medemensen moeten doormaken om conflictgebieden te kunnen verlaten. Ik loop graag mee om Stichting Vluchteling te helpen zoveel mogelijk hulp te kunnen bieden waar nodig, en daar heb ik jouw hulp hard bij nodig. 

Wil jij mij en mijn team sponsoren? Dat zou ik superfijn vinden! 

Via de knop onder deze tekst kun je jouw donatie achterlaten. Alvast bedankt!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Made with by Kentaa
Delen