Ik loop mee!

Standing € 1.010,-
Collected € 750 (134%)
Pieter Wolf

(40 KM Arnhem)

Ik loop mee!

 Lieve familie, vrienden en collega's, 

Op 11 en 12 september loop ik de Nacht van de Vluchteling om aandacht te vragen en donaties te verzamelen voor vluchtelingen wereldwijd.
Altijd zijn er mensen die gedwongen worden hun eigen huis, stad en land te verlaten vanwege oorlog, de steeds extremere gevolgen van klimaatverandering en onderdrukking zoals homohaat, religieuze extremen en vrouwenhandel en -moord. De eindeloos treurige en mensonterende kampen in Griekenland en het halsoverkop moeten vluchten voor veel Afghanen toont dat het gedwongen verlaten van je land helaas nog te vaak realiteit is. Mensen kiezen er zelden vrijwillig voor om alles achter te laten.
Voor deze mensen loop ik mee met de Nacht voor de Vluchteling. Alle steun kan helpen voor deze mensen, wil jij ze helpen met een donatie? Als je iets kan missen: heel veel dank!
P.s. bovenop het totaalbedrag dat ik ophaal, doneer ik zelf nog 20% van dat totaalbedrag, dus hoe meer je geeft, hoe meer het wordt;)

https://www.nachtvandevluchteling.nl/actie/pieter-wolf 

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

Made with by Kentaa
Share