Ik loop mee!

Normal 99552027e37a6d74e1536b579068ad08f41f351d
Standing € 79,-
Collected € 1.000 (7%)
Rachida Ben Moussa

( Member of team: Peace & Love )

(40 KM Den Haag)

Ik loop mee!

Op 11-12 september loop ik mee voor noodhulp aan vluchtelingen wereldwijd! #NvdV21

In het verleden heb ik vluchtelingenkampen bezocht in het buitenland en in Nederland ben ik actief geweest in verschillende noodopvang centra's waar ik als tolk fungeerde. Door mijn werk ben ik de afgelopen 15 jaar nauw betrokken bij vluchtelingen die wij o.a begeleiden bij hun integreatie in Nederland. Op dit gebied ben ik een ervaringsdeskundige en weet hierdoor hoe belangrijk het is om aandacht te vragen voor vluchtelingen wereldwijd.

Ik sta voor gelijkheid en rechtvaardigheid. Helaas kan ik de problemen op internationaal niveau niet veranderen. Wat ik wel kan doen, is een bijdrage leveren aan organisaties of andere initiatieven die zich inzetten voor vluchtelingen wereldwijd. Juist omdat ik hiermee op een laagdrempelige manier kan bijdragen, maakt dat ik dit jaar meedoe aan de nacht van de vluchteling! Op deze manier steun ik bekende en onbekende mensen met een vluchtelingenverleden. 

Dank voor je steun en vertrouwen ❤️

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

Made with by Kentaa
Share