Ik loop mee!

Normal 39aa2ed4a8b1337e87420e430c4b3d456cb38efc
Standing €360,-
Collected €250 (143%)
Richard Kortooms

( Member of team: Onigiris  )

(40 KM Arnhem)

Ik loop mee!

Op 11-12 september loop ik mee voor noodhulp aan vluchtelingen wereldwijd! #NvdV21

Elke dag nemen overal ter wereld mensen de moeilijkste beslissing in hun leven: ze besluiten hun huis te verlaten in de hoop elders een beter leven te kunnen leiden. Het aantal mensen dat op de vlucht is voor oorlog, geweld en onderdrukking is het hoogste aantal ooit; 79,5 miljoen mannen, vrouwen en kinderen. 1 op de 100 mensen wereldwijd is op de vlucht.

Vluchtelingen zijn kwetsbaar. Daarom hebben zij extra bescherming nodig. Ik zet me ervoor in dat vluchtelingen en migranten wereldwijd een goede behandeling krijgen door geld in te zamelen voor noodhulp. In ruil voor uw financiële bijdrage ga ik samen met mijn team (ONIGIRIS) de nacht van de vluchteling lopen, dit is een afstand van 40km die geheel in het teken staat van de vluchteling. Naast het ophalen van geld, vragen wij met onze deelname op een positieve manier aandacht aan vluchtelingen. Het is een pittige maar onvergetelijke ervaring. 

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

Made with by Kentaa
Share