Ik loop mee!

Standing €297,-
Collected €500 (59%)
Tessa Beeloo

( Member of team: Volt Den Haag )

(40 KM Den Haag)

Ik loop mee!

Op 11-12 september loop ik mee voor noodhulp aan vluchtelingen wereldwijd! Na jaren ontbijtjes klaarzetten voor de deelnemers loop ik voor het eerst mee! Oorlog en de effecten daarvan op mensen spelen al mijn hele leven een rol. Het is een soort rode draad die mij niet los laat. 

Dat begon al vroeg met de spannende verhalen die mijn vader vertelde over zijn angstige ervaringen in de Tweede Wereldoorlog toen hij een tiener was. Daarna kwamen de verhalen van mijn broer over zijn werk als hospik tijdens uitzendingen en over slachtoffers van de strijd in oorlogsgebied. Na mijn middelbare school kwam ik zelf in aanraking met gewapend conflict toen ik in Kenia woonde en werkte en ervoer dat ik het voorrecht had om weg te kunnen gaan wanneer het gevaar dreigde. Ook de lange en uitzichtloze nasleep voor mensen van een oorlog zag ik tijdens mijn werk in Kosovo. 

Mijn motivatie om me dit jaar in te zetten voor Stichting Vluchteling is relevanter dan ik had kunnen denken. De paniek en wanhoop van Afghaanse burgers die op dit moment de wereld overgaat laat me niet koud. Deze mensen hebben hulp nodig! 

Maar ook alle andere vluchtelingen in de wereld die niet prominent in het nieuws zijn, maar wel huis en haard hebben verlaten om een bestaan te kunnen opbouwen zonder angst, wanhoop en uitzichtloosheid. In mijn vaders verhalen zat de angst, mijn broer vertelde over de wanhoop van slachtoffers en burgers die niet weg konden en ik zet me in voor de uitzichtloosheid die ik dagelijks tegen kwam in Kenia en Kosovo.

Stichting Vluchteling zorgt ervoor dat deze mensen niet worden vergeten, steun jij mij en zorgen we daarmee samen voor een stukje toekomst voor vluchtelingen wereldwijd?

#NvdV21

 

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

Made with by Kentaa
Share