Ik loop mee!

Standing € 1.610,-
Collected € 1.250 (128%)
Tjerry van der Worp

( Member of team: Maasdijkkinders )

(40 KM Utrecht)

Ik loop mee!

 

 

Wat fijn dat je mijn profiel bekijkt. Als je geen zin hebt om door te lezen klik dan direct op het rode hart om te doneren.

De afgelopen jaren is het aantal goede doelen dat ik maandelijks steun steeds meer toegenomen. Toch voelt dit als de makkelijkste weg; tijd om de handen uit de mouwen te steken. 

Op 11-12 september loop ik mee voor noodhulp aan vluchtelingen wereldwijd! #NvdV21

 

Ook dit is heel veilig. In mijn dure outdoor kleding en met de beste gadgets kies ik er voor om één nacht volledig vrijwillig 40 km te lopen om vervolgens na een warm bad mijn gemiste slaap in te halen.  Een vrije keuze dus.

Sinds ik vader ben besef ik mij wat een rijkdom het is om mijn kinderen in vrijheid en veiligheid op te laten groeien. Het idee te moeten vluchten met kinderen lijkt me angstaanjagend. Met mijn deelname aan #NvdV21 zet ik een kleine stap op weg naar gelijke kansen. 

Hopelijk loop jij inmiddels ook warm om te doneren.

Heel veel dank voor jouw donatie.

 

 

 

Deel jij op social media dat je mij steunt? #sneeuwbaleffect 

https://www.nachtvandevluchteling.nl/actie/tjerry-van-der-worp

https://www.nachtvandevluchteling.nl/team/maasdijkinders

 

 

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

Made with by Kentaa
Share