Deelname uit dankbaarheid

Standing €695,-
Collected €1.000 (69%)
Truus Jonker

(40 KM Utrecht)

Deelname uit dankbaarheid

Deelname uit dankbaarheid

 

Elke twee seconden slaat ergens iemand op de vlucht voor oorlog of conflict.

De crisis in Afghanistan en Syrië, , de honderdduizenden Rohingya vluchtelingen uit Myanmar en het schrikbewind in Rwanda, het is maar een greep uit het aantal onveilige landen.

 

Onze jongste kleinzoon had bij de geboorte een ABGAR-score van 0, wat betekent dat hij klinisch dood was. In het ziekenhuis dat  beschikte over de nieuwste apparatuur, , werd alle zorg aan hem besteed. Om tenminste de vitale organen weer op gang te krijgen, kreeg hij een koelpakje aan dat zijn temperatuur op 33 graden moest houden.

Ik heb toen de hemel beloofd dat, wanneer hij hier redelijk doorheen zou komen, ik weer de Nacht van de vluchteling zou lopen, ook al zou het stortregenen, stormen of onweren.

Hij is nu twee jaar en van zijn dramatische start heeft hij helemaal geen gezondheidsproblemen overgehouden. Zoiets hadden de artsen daarn og nooit meegemaakt.

Daarom wil ik uit dankbaarheid op 12 september weer deelnemen aan de Nacht van de vluchteling  die dit jaar voor de elfde maal wordt gehouden. Met mijn jarenlange Afrika-ervaring wil ik me weer fysiek inleven in de ontberingen die zoveel ontheemde vluchtelingen op hun tocht moeten doorstaan. Vorig jaar ging de Nacht niet door vanwege de corona, maar dit jaar laat oma van 72 zich niet weerhouden! Tenslotte loop je niet met je ogen, maar met je voeten, toch?

Als je de vluchtelingen via mij wilt sponseren, zou dat geweldig zijn.

Ga daarvoor naar mijn site ‘Deelname uit dankbaarheid’ via

https://www.nachtvandevluchteling.nl/actie/truusjonker

Maar het kan ook via IBAN NL48 INGB 0000 000999, onder vermelding van Nacht vluchteling, Truus Jonker.

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

Made with by Kentaa
Share