Ik loop mee!

Tussenstand € 1.000,-
Opgehaald van € 1.000 (99%)
Yvette Hofman

( Lid van team: GroenLinks Amsterdam  )

(40 KM Haarlem)

Ik loop mee!

Op 11-12 september loop ik mee voor noodhulp aan vluchtelingen wereldwijd! #NvdV21

Afschuwelijke berichten en beelden uit Afghanistan laten zien dat mensen nog altijd vluchten voor oorlog en geweld. En deze mensen verdienen onze onvoorwaardelijke hulp. Want zeg nou zelf: als jij in een vergelijkbare situatie zou zitten, dan zou je toch ook willen dat mensen je helpen? 

Vandaar dat ik dit jaar wederom meeloop met de Nacht van de Vluchteling: 40km wandelen in 1 nacht, om geld op te halen voor noodhulp aan vluchtelingen wereldwijd. Op het nieuws zag ik Afghanen die maar liefst 80 dogen gelopen hadden, op de vlucht, in slechte omstandigheden. Wat is dan één nacht, in Nederland? Een kleine moeite om aandacht te vragen voor de verschrikkelijke situatie waarin mensen terechte kunnen komen. 

Door corona kunnen dit jaar maar een beperkt aantal wandelaars meelopen. Maar er is natuurlijk niet minder geld nodig! Doneer daarom wat je kunt missen, aan mij of iemand anders, en vraag anderen dit ook te doen. 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Made with by Kentaa
Delen