Hoe ver ga jij

uit angst voor oorlog en geweld?

Tussenstand

  Nog 114 nachten

  ROUTE & RUSTPUNT: 10 & 20 KM AMSTERDAM

  De Nacht van de Vluchteling komt steeds dichterbij. In Amsterdam hebben we een prachtige start- en finishlocatie weten te vinden.

  Start- en finishlocatie: de Westergasfabriek
  Op een steenworp afstand van de Amsterdamse binnenstad vind je de Westergasfabriek. In dit mooie stadspark met historische fabrieksgebouwen vind je de Zuiveringshal, een van de meest karakteristieke gebouwen op het terrein.

  De Westergasfabriek is niet alleen de startplek. Het is ook de plek waar we met z’n allen finishen. Bij de Zuiveringshal worden de vermoeide lopers feestelijk ontvangen door familie, vrienden en bekenden. En natuurlijk wachten wij je op met een welverdiende medaille.

  Het rustpunt
  Op de route van de 20 km route, hebben we één rustpunt, bemenst met onze enthousiaste vrijwilligers. Ze slepen jullie door de avond. Hier kun je even op kracht te komen, schenken we je een gratis kopje koffie of thee en koop je tegen betaling kleine snacks. In de maand maart maken we hier en via onze digitale nieuwsbrief het rustpunt bekend!

  De route
  Op dit moment zijn we druk bezig met het uitstippelen van een mooie route voor de 10 en 20 kilometer. Je kunt hier de volledige route vanaf medio april in Google Maps bekijken.

  Heb je nog vragen of leuke suggesties die ons helpen om de route onvergetelijk te maken? Mail ons dan op info@nachtvandevluchteling.nl of bel tijdens kantooruren naar 070-219 92 00.

  • Deel op