HOE VER ZOU JIJ ‘S NACHTS LOPEN UIT ANGST VOOR GEWELD? Rotterdam Den Haag
Nijmegen Arnhem
Amsterdam Amsterdam

Tussenstand

  Nog 50 nachten

  ROUTE & RUSTPUNT: 10 & 20 KM AMSTERDAM

  De route en het rustpunt (voor de 20 km) van de Nacht van de Vluchteling 2017 wordt hoe dan ook bijzonder. Naar verwachting in april 2017 zullen we je hier meer over kunnen vertellen wat we voor je hebben weten te regelen! We hebben wel al een bijzondere start- en finishlocatie weten te regelen:

  Start en finish: De Westergasfabriek

  Op een steenworp afstand van de Amsterdamse binnenstad vind je de Westergasfabriek. In dit mooie stadspark met historische fabrieksgebouwen vind je de Gashouder, een van de meest karakteristieke gebouwen op het terrein. Het is de plek waar we met z’n allen starten en finishen.


  Rustpunt voor de 20km loop
  ASV De Dijk

  ASV De Dijk is gevestigd aan de pittoreske Schellingwouderdijk. ASV De Dijk werkt als voetbalvereniging aan haar positie als sportvereniging in de maatschappij en zet zich vol overtuiging in als rustpunt.

  In mei hebben we meer informatie beschikbaar over het feestelijke start- en finishprogramma. Enkele dagen voor de start op zaterdag 17 juni 2017 ontvangen alle deelnemers een mailing met alle noodzakelijke praktische details rond de start, de wandelroute en de finish.

  Heb je nog vragen of leuke suggesties die ons helpen om de route onvergetelijk te maken? Mail ons dan op info@nachtvandevluchteling.nl of bel tijdens kantooruren naar 070-346 89 46.
  • Deel op