Nacht van de Vluchteling afgelast vanwege coronavirus


Stichting Vluchteling heeft vandaag besloten om de Nacht van de Vluchteling van 20-21 juni a.s. niet door te laten gaan vanwege het coronavirus. We kunnen jouw gezondheid – net als die van de deelnemers en andere bezoekers - niet waarborgen. 

Directeur Tineke Ceelen: “Dit is een grote teleurstelling voor alle betrokkenen, maar het is wel het enige juiste besluit. Reken er maar op dat we in 2021 met elkaar een driedubbel prachtige Nacht van de Vluchteling gaan neerzetten.”

Nacht van de Vluchteling digitaal #NvdV20goesdigital
We zijn keihard bezig een digitaal alternatief te ontwikkelen. Het uitgangspunt blijft om aandacht te vragen voor vluchtelingen waar ook ter wereld. In de komende weken kunnen we meer details geven over de invulling van deze digitale editie. 

“We hopen dat alle ingeschreven deelnemers, maar nog beter: heel Nederland, meedoet met deze digitale variant, zodat we zoveel mogelijk geld ophalen om noodhulp te verlenen. Uiteraard zullen wij ook een deel van de opbrengst van de digitale Nacht gebruiken om de coronacrisis te bestrijden in vluchtelingenkampen. Want dat dat keihard nodig is, behoeft geen uitleg,” aldus Tineke Ceelen.

We zetten ons beste digitale beentje voor. We rekenen daarbij op de solidariteit van Nederland voor mensen die nu onder angstaanjagende omstandigheden niet alleen te maken krijgen met armoede, ziekte en uitzichtloosheid maar ook met het coronavirus.

Heb je vragen of wil je meer weten? Bekijk dan hieronder onze veelgestelde vragen. Wil je verder iets aan ons kwijt, stuur ons dan een mailtje via info@nachtvandevluchteling.nl of een berichtje via de chat op onze website.


Veelgestelde vragen:

Made with by Kentaa
Share