Bedrijven en organisaties


Op zoek naar een unieke teambuilding experience waarbij je samen echt een verschil kan maken? Loop dan als bedrijf of organisatie mee met de Nacht van de Vluchteling!
 

Samen trainen in de aanloop naar de Nacht biedt mooie kansen voor teambuilding en stimuleert je medewerkers om te bewegen en gezond te blijven. Na een periode van veel thuiswerken en ZOOM calls brengt deze nachtelijke uitdaging, met één doel voor ogen, jullie weer dichter tot elkaar. Samen maken jullie een onvergetelijke Nacht mee, waar iedereen nog lang over na zal praten.  

Je kan op verschillende manieren meedoen; zo kan je je medewerkers aanmoedigen om mee te lopen als team en hen eventueel helpen met een startdonatie. Vanaf de zijlijn zullen wij jullie zo goed mogelijk ondersteunen. Zo hebben we handige tips en actiemails om jouw medewerkers te inspireren. Ook denken wij mee in mogelijkheden voor media-uitingen en kunnen we posters, flyers en ander (digitaal) materiaal voor jullie verzorgen. 

In onderstaand PDF document kun je de verschillende mogelijkheden voor bedrijven en organisaties terugvinden:

Mogelijkheden voor bedrijf of organisatie


Wil je toch liever maatwerk of wat meer informatie? We denken graag met je mee over hoe we de Nacht binnen jouw bedrijf of organisatie vorm kunnen geven. Vul onderstaand formulier in en een van onze Nacht-collega's Josephine of Sander neemt dan contact met je op om waar nodig te ondersteunen.

LET OP! Inmiddels zijn de 20 kilometer routes vol en kun je je hier niet meer voor inschrijven.


Lees hier de privacy verklaring
Made with by Kentaa
Delen