De Nacht in jouw stad!


Ieder jaar krijgen we verzoeken vanuit verschillende steden om de Nacht in hun stad te organiseren. Helaas is dit voor ons op dit moment niet mogelijk. Bij het organiseren van een route komt namelijk veel kijken en met de op dit moment vijftien routes in tien steden hebben we genoeg te doen!

Wel kunnen en willen we lokale initiatieven ondersteunen. Ben je zelf actief aan het wandelen of aangesloten bij een wandelvereniging? Dan kun je op eigen initiatief een kleinschalige wandelroute organiseren tijdens de Nacht.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het uitstippelen van de route (de afstand mag je zelf bepalen), de werving en communicatie richting jouw eigen deelnemers en een start- en finishpunt. We kunnen je ondersteunen met een stukje begeleiding bij het opzetten van een eigen route, je mag gebruik maken van ons platform (actie en/of teampagina op onze website) en wij sturen je een veiligheidspakket op voor jouw deelnemers (hesjes, lampjes). 

 

Onderstaande enthousiaste wandelaars gingen je voor: 

Gerrie, Maaike en Dick sluiten zich voor de tweede keer aan bij de Nacht van de Vluchteling en organiseren dit keer een korte zondagochtendroute in Deventer. Zij kiezen voor een besloten route, waarbij ze zelf de deelnemers werven en de inschrijvingen bijhouden. Wel hebben zij een eigen projectpagina op onze website, met informatie en waarop gedoneerd kan worden: 

DE NACHT IN DEVENTER! 


Kees organiseert een besloten 40 kilometer route in Groningen. Hij verzamelt zelf zijn deelnemers, maar deze worden wel ingeschreven als deelnemer op de projectpagina. Deze deelnemers hebben dan ook een persoonlijke actiepagina welke zij kunnen delen met vrienden en familie. 

DE NACHT IN GRONINGEN!


Agnes organiseert in Limburg een 10 kilometer route. Zij kiest ervoor om wel (beperkt aantal) deelnemers te werven via de website die zich direct kunnen inschrijven via haar projectpagina. Deze deelnemers krijgen een persoonlijke actiepagina welke zij kunnen delen met vrienden en familie. 

DE NACHT IN LIMBURG!

Made with by Kentaa
Share