Doe mee als school of bedrijf


Op zoek naar een bijzondere ervaring waarbij je samen echt een verschil kan maken? Schrijf je dan in als school of organisatie en loop samen met jouw collega's of klasgenoten!


Meedoen als school

Ieder jaar doen er verschillende basis- en middelbare scholen mee met de Nacht van de Vluchteling. Vaak is hun deelname onderdeel van een themaweek, waarbij in de klas aandacht wordt besteed aan de vluchtelingenthematiek. Dit jaar starten we een pilot waarbij deelnemende scholen een lespakket toegestuurd krijgen. Hierin worden verschillende crises in de wereld en de omstandigheden waarin veel mensen moeten vluchten uitgelicht.


Meedoen als bedrijf of organisatie

Meedoen als bedrijf of organisatie aan de Nacht biedt mooie kansen voor teambuilding en stimuleert je medewerkers om te bewegen en gezond te blijven. In een periode van veel thuiswerken en ZOOM calls brengt deze nachtelijke uitdaging, met één doel voor ogen, jullie weer dichter tot elkaar. Samen maken jullie een onvergetelijke Nacht mee, waar iedereen nog lang over na zal praten.  Je kan als werkgever op verschillende manieren jullie team ondersteunen; hen eventueel helpen met een startdonatie, het opgehaalde bedrag verdubbellen of hen voorzien van exclusieve Nacht-merchandise met jullie eigen bedrijfslogo. 

 

Vanaf de zijlijn zullen wij jullie zo goed mogelijk ondersteunen. Zo hebben we handige tips en inspirerende actiemails. Ook denken wij mee in mogelijkheden voor zowel off- en online uitingen waarbij we posters, flyers en ander (digitaal) materiaal voor jullie kunnen verzorgen. Alles om jullie te helpen bij het werven van zoveel mogelijk teamleden en sponsors!

Wil je toch liever maatwerk of alvast wat meer informatie? We denken graag met je mee over hoe we de Nacht binnen jouw school, bedrijf of organisatie vorm kunnen geven. Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op!


Read the privacy statement here
Made with by Kentaa
Share