Ines Kostic

Progress €5,196,-
Collected €4,000 (129%)
Ines Kostic

( 40 km route | Member of team: Partij voor de Dieren #TeamPlanet )

(Haarlem (Amsterdam))

Lopen voor meer mededogen

Nu meer dan ooit is het belangrijk om op te komen voor de meest kwetsbare mensen. Dat doe ik als Kamerlid en als mens. Doe je mee?

42% van alle vluchtelingen wereldwijd is kind. Ooit was ik daar één van. Als kind heb ik de oorlog in Bosnië en Herzegovina ontvlucht. Ik had geluk en heb een veilig nieuw thuis kunnen vinden, samen met mijn vriendin. Maar miljoenen andere mensen en hun dieren hebben dat geluk nu niet.

Ze krijgen niet de hulp en veiligheid die ze nodig hebben. Te vaak krijgen ze met geweld, verkrachting en discriminatie te maken. Ze worden gedwongen om hun dieren achter te laten, alsof ze spullen zijn. Kinderen moeten op straat of in bossen slapen. Vluchtelingen kunnen te vaak nauwelijks aan eten en drinken komen. Te vaak verliezen mensen op de vlucht alsnog hun leven, omdat ze gedwongen worden onveilige vluchtwegen te nemen.

Ik weet dat het voor niemand makkelijk is om dierbaren en de eigen vertrouwde omgeving achter te laten. Mensen die op de vlucht gaan zijn meestal de meest kwetsbare mensen. Toch krijgen juist zij te vaak de schuld van falend politiek beleid. In Nederland en elders. De verharding en haat nemen toe. Het soort verharding en haat dat tot oorlog in mijn geboorteland Bosnië heeft geleid. Daar wil ik graag verandering in brengen.

Als Kamerlid bij de Partij voor de Dieren zet ik me ervoor in dat het politieke beleid dat hiertoe heeft geleid snel verandert. Maar er is ook snelle actie en hulp op korte termijn nodig. We hebben meer dan ooit meer mededogen nodig.

Help mee mededogen te verspreiden. Sponsor mij alsjeblieft, en/of deel mijn pagina met je netwerk. Merci.

Available activities:

  • 10 km route (1/292 Available)
  • 20 km route (1/465 Available)
  • 40 km route (1/612 Available)
  • Join the 40 km route - resting point 2 (22/50 Available)
  • Join the 40 km route - resting point 3 (23/50 Available)
Made with by Kentaa
Share