Kom jij ons Nachtpanel versterken?


Wij zoeken nieuwe mensen die ons Nachtpanel willen komen versterken! Wanneer er veranderingen of nieuwe ideeën omtrent de Nacht van de Vluchteling zijn, leggen we deze graag voor aan ons Nachtpanel. Het gaat dan bijvoorbeeld over zaken als hoe we de Nacht organiseren ten tijde van corona, of over het toevoegen van andere afstanden en/of routes.

Wat vragen we van je?

Om onderdeel van het Nachtpanel te worden moet je in ieder geval één keer de Nacht van de Vluchteling hebben gelopen. Als lid van het panel wordt je maximaal drie keer per jaar door ons benaderd om je mening te geven over zaken die gaan over de Nacht van de Vluchteling. Dit kan via e-mail of telefonisch. Je bent in eerste instantie voor één jaar onderdeel van het panel, tenzij je het leuk vindt langer te lid te blijven natuurlijk 😊

Om je te bedanken krijg je van ons een exclusieve goodiebag! Mede samengesteld en gesponsord door partners van de Nacht.

Aanmelden

Ben jij een echte Nachtkenner en lijkt het je leuk om op deze manier een steentje bij te dragen? Schrijf je dan in via onderstaande knop!

Ik meld me aan voor het Nachtpanel!

Made with by Kentaa
Delen