Normal 4f6a1465b7b854decd98b0c6d50b25a4a4642753

Beleef wereldse gastvrijheid bij Kontakt der Kontinenten!

03-04-2019 | 09:34

Elke week maken we een rustpunt van één route bekend. Deze week is dit het derde rustpunt op de route van 40 km van Utrecht naar Amersfoort.

Kontakt der Kontinenten
Centraal op de Utrechtse Heuvelrug ligt conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. Het hotel bestaat uit twee gebouwen, voormalig Missiehuis Sint Jan en voormalig Klooster Cenakel. Van oudsher is de locatie al een ontmoetingsplaats voor wereldburgers. Vandaag de dag beschikken de historische gebouwen samen over 25 vergaderzalen, 3 conferentiezalen en 131 comfortabele hotelkamers. Voorzien van alle gemakken van nu, maar met de bijzondere kloosterlijke en ongedwongen sfeer van vroeger. De vleugels zijn vernoemd naar continenten waar de missionarissen vroeger naartoe werden gezonden.

Rondom de gebouwen zijn tal van leuke plekjes om even te ontspannen. Relaxen in een hangmat of een zitzak, of een klein stukje lopen door het bos. Letterlijk even tot rust komen voor de volgende etappe en genieten van wereldse gastvrijheid. Welkom bij Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten! 

Meer informatie over Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten vind je hier

Route
Wil je meer weten over de route? Deze maken wij in april bekend. Houd onze website dus goed in de gaten! 

Made with by Kentaa
Share