Normal e72995a36c6b087f4123e59202a97aaf103c76aa

Zonder onze vrijwilligers is er géén Nacht van de Vluchteling

12-04-2019 | 10:40

We kunnen het eigenlijk niet vaak genoeg zeggen; zonder onze vrijwilligers is er géén Nacht van de Vluchteling. De honderden zeer betrokken vrijwilligers leveren een onmisbare bijdrage aan het evenement.


Want 400 vrijwilligers zetten zich in de avond en nacht van 15 op 16 juni in om de vele duizenden deelnemers een veilige en soepel lopende nacht te bezorgen. Het is dan ook niet niks, zo'n nachtje doorhalen. Het is daarom hoog tijd om een paar vrijwilligers in het zonnetje te zetten. En daarmee natuurlijk ook al die andere kanjers. 

Monique en Amber zijn moeder en dochter en doen voor het eerst mee als vrijwilliger: "Het is maar voor één nachtje, dus als je iets wilt betekenen voor vluchtelingen, dan is dit wel je ideale kans!". Waarom hebben jullie je aangemeld?
"Wij willen graag iets betekenen voor mensen die moeten vluchten en een heel nieuw bestaan op moeten bouwen. Allebei wilden we al een tijdje heel graag vrijwilligerswerk doen, maar we konden eigenlijk niets vinden wat ons echt aansprak. Tot we over de Nacht van de Vluchteling hoorden. Het lijkt ons heel bijzonder om ons samen met zoveel anderen in te zetten voor het lot van vluchtelingen wereldwijd. De sfeer alleen al maakt het heel bijzonder, denken wij."

We kunnen in Amsterdam en Nijmegen nog wel wat helpende handjes gebruiken, want er is héél veel te doen voor, tijdens en na de Nacht van de Vluchteling. Meehelpen als vrijwilliger is ook nog eens heel erg leuk én belangrijk! Meld je net als Monique en Amber aan en help mee als vrijwilliger!

 

Made with by Kentaa
Share